Hallo moeilijke eter!

Hallo!

Welkom op mijn eerste blog post, in deze blog wil ik vooral mijn verhaal doen hoe eten mijn leven heeft beïnvloed.

Vanaf het moment dat ik me kan herinneren, heb ik veel moeite gehad met het eten van groenten en fruit. Uit eten gaan of bij vriendjes of vriendinnetjes eten was voor mij daarom ook héél lastig. Ik zei altijd nee en durfde nooit eerlijk te zijn over mijn angst voor groentes en fruit.

d2e4109229245bc1aee1b636e0cb5e34

Na zeker 17 jaar ongezond eten en een te korten aan vitamines en minerale kwam ik in contact met Beyuna.

Beyuna is een multi level marketing bedrijf wat hoogwaardig voedingssupplementen in de markt zet. Naast het in de markt zetten van producten geven ze ook trainingen over succesvol een business opstarten, voeding, sporten en lifestyle. Tijdens een van deze trainingen kwam ik erachter wat GMO (genetische gemodificeerd organisme) is.

De landbouwgrond verschraalt al te lang, er vindt teveel bewerking plaats op dezelfde landbouwgrond. Daarnaast vindt er teveel bewerking plaats met genetisch gemodificeerd landbouwgif en wordt er geforceerd gekweekt in kassen. Gelukkig worden steeds meer mensen en landen zich bewust van de gevaren van GMO. Landen zoals China, Rusland, Engeland, Duitsland en Japan zijn tegenstander.

Na jaren een moeilijke eter genoemd te worden en aan te horen dat het tussen me oren zit, was er eindelijk duidelijkheid over mijn probleem! HOERA!!

Mijn intolerantie voor landbouwgif is erg laag en zijn mijn smaak papillen extreem gevoelig voor landbouwgiffen. Een echte fijn proever dus…

Nu ben ik 21 jaar, eindelijk na al die jaren opnieuw geleerd om groente en fruit te eten en het vooral te waarderen. Hoezo kan ik nu wel groenten en fruit eten ? Het antwoord is heel simpel, ik koop mijn eten nu het liefst vers bij een groente boer of op de markt. Daarnaast was,kook en bak ik mijn eten anders dan toen ik nog thuis bij me moeder woonde.

Ik wil jullie bedanken voor het lezen van me eerste blog, ik zal jullie blijven verrassen met nieuwe interessante blogs over mijn reis in het ontdekken van voeding en het creëren van een gezonde leef omgeving.

Veel liefs,

Betty Joanna

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Hallo moeilijke eter!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s